WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

VHM zoekt VERKOPER BUITENDIENST

Hebben jullie die nodig dan? 

Jazeker. We merken dat onze klanten graag geholpen willen worden bij hun volgende stap. En daar hebben we jou bij nodig!

Ter versterking van onze buitendienst zoeken wij een glunderende verkoper, die weet wat ieder seizoen van de agrarische keten vraagt. Iemand die oplossingen ziet waar anderen problemen zien.

Klik hier voor deze mooie vacature!

Geïnteresseerd? Geweldig! We horen graag van je via:
droombaan@vhm-machinery.nl

WERKEN BIJ VHM

 

VHM is specialist op gebied van Box & Bigbaghandling en -logistiek en bouwt de mooiste machines en systemen van de wereld! VHM heeft het hele proces in huis: van advies & verkoop, tot ontwerp & ontwikkeling en productie & montage & service. Als onderdeel van Team VHM ben je betrokken bij een allesomvattend proces; van geboorte van een enkele machine tot realisatie van een groot project. Hierdoor is het werk afwisselend. Als jij wilt meegroeien met VHM, kijken wij graag of jij de juiste aanvulling bent voor Team VHM!

Wil jij ons graag laten weten waarmee jij VHM next level tilt? Neem dan contact met ons op!

 

STAGE BIJ VHM

 

Leren doe je niet alleen op school maar juist ook in de praktijk! Er zijn bij ons doorlopend stageplekken beschikbaar voor opleidingen als werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Zowel op MBO- (BOL/BBL) als HBO-niveau. Op zoek naar een onvergetelijke ervaring?  Graag horen we waarom jij bij VHM ervaring wilt opdoen en wat je graag wilt leren.

 

 

CONTACT
+31 527 225 000
OOGSTVELD 12
8307 DV ENS
DROOMBAAN@VHM-MACHINERY.NL