WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

SYSTEEMOPLOSSINGEN

Macrobin logistiek

Volautomatisch bins vullen, aanvoeren en exact op het gewenste gewicht legen met de Precision Tipr (vier op een rij) voor een optimale flow in het verwerkingsproces. In elke gewenste opstelling en volgorde. Tot slot kaarsrecht opgestapelde bins. Meer werk verzetten met minder heftruckbewegingen, een slim systeem van VHM!

Geautomatiseerde kistenaanvoer

De Tipr leegt de kisten zodat het product de sorteerlijn in gaat. De lege kisten worden met de shuttle getransporteerd naar één van de sorteeruitgangen of de volautomatische BoxFilr.

Macrobin leegautomaat

Volautomatisch en in één gestroomlijnd proces macrobins legen. Een stapel volle macrobins wordt door de Stackr ontstapeld en door de Tipr geleegd. De lege kisten worden door de Stackr weer opgestapeld en afgevoerd om naar de volgende bestemming te worden gebracht.

Compact kistenmagazijn

De BoxBufr transporteert kisten volautomatisch naar de gewenste machine of een bepaald punt in de lijn. Minimale footprint. Integreert naadloos met modulaire machines als een Tipr of een BoxFilr. Onbeperkt schaalbaar naar elke hoeveelheid kisten. Een continue en optimaal gedoseerd proces.

Autonome kistenlogistiek

Door slimme opstellingen wordt de heftruck die met lege kisten rijdt, volledig geëlimineerd.
Volle kisten die het proces ingaan, volautomatisch worden verwerkt en getransporteerd naar het gewenste eindstation.

optische-sorteeropstelling
Integratie sorteerproces

Door een kisten vul oplossing te integreren in het sorteerproces kan het vullen van kisten geautomatiseerd worden, wat tijd bespaart en de nauwkeurigheid verhoogt. Het kan naadloos geïntegreerd worden in het hele proces.

TwinTipr Stackr Combo

Ontstapelen, legen en stapelen van Macrobins. Per 2 bins tegelijk met een capaciteit van
160 bins per uur. De heftruckchauffeur zet enkel volle bins weg en haalt lege bins weer weg, alle tussenhandelingen zijn geautomatiseerd. Een opstelling met flinke capaciteit.

Droppr

De volautomatische Droppr pikt een volle kist op en leegt op het gewenste gewicht boven de automatisch geselecteerde uitvoer. Een constante en gecontroleerde input voor ieder verwerkingsproces.

AUTONOOM SORTEREN

Autonome sorteerinstallaties werken het beste bij gecontroleerde capaciteit. Met een geautomatiseerd kistenmagazijn kan de installatie autonoom werken en 24 kisten sorteren zonder handmatige tussenkomst.


DESKUNDIG EN ERVAREN

VHM Expertise

Bibliotheek