WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

SYSTEEMOPLOSSINGEN

Compact kistenmagazijn

De BoxBufr transporteert kisten volautomatisch naar de gewenste machine of een bepaald punt in de lijn. Minimale footprint. Integreert naadloos met modulaire machines als een Tipr of een BoxFilr. Onbeperkt schaalbaar naar elke hoeveelheid kisten. Een continue en optimaal gedoseerd proces.

Autonome kistenlogistiek

Door slimme opstellingen wordt de heftruck die met lege kisten rijdt, volledig geëlimineerd.
Volle kisten die het proces ingaan, volautomatisch worden verwerkt en getransporteerd naar het gewenste eindstation.

Autonoom sorteren

Optische sorteerinstallaties presteren optimaal bij een gedoseerde capaciteit. Maar je wilt niet blijven wachten tot een kist gevuld is. Met dit geautomatiseerde kistenmagazijn kan een sorteerinstallatie werkelijk autonoom opereren. In deze opstelling biedt het magazijn ruimte aan 24 kisten die autonoom worden geleegd, na het sorteren weer worden gevuld en op de juiste volgorde gerangschikt. De enige handeling die rest, is het vol zetten en leegrijden van het magazijn wanneer het sorteren is afgerond.

Geautomatiseerde kistenaanvoer

De Tipr leegt de kisten zodat het product de sorteerlijn in gaat. De lege kisten worden met de shuttle getransporteerd naar één van de sorteeruitgangen of de volautomatische BoxFilr.

Macrobin leegautomaat

Volautomatisch en in één gestroomlijnd proces macrobins legen. Een stapel volle macrobins wordt door de Stackr ontstapeld en door de Tipr geleegd. De lege kisten worden door de Stackr weer opgestapeld en afgevoerd om naar de volgende bestemming te worden gebracht.


DESKUNDIG EN ERVAREN

VHM Expertise

Bibliotheek