WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

ROBOTISERING

In de niet gestandaardiseerde processen biedt VHM u maatwerk oplossingen. Integratie van de robot vervangt de man aan de machine. Met de juiste applicaties automatiseert u de producthandling naar het niveau van overmorgen. Wij zetten de robot graag in als een flexibel medewerker, hij moet meerdere taken kunnen doen of op verschillende plaatsen binnen uw bedrijf inzetbaar zijn.

ENGINEERING

De VHM engineers hebben vindingrijkheid én creativiteit tot topsport verheven in het voordeel van uw procestechniek. De jarenlange ervaring in het verbeteren van processen zit in de genen van VHM. Elk proces is uniek, en elke vraag weer anders, het draait altijd om maatwerk in het automatisering en de integreren in uw productieomgeving. Een eerste vraag die vaak in ons op komt is: Waarom zoeken we een oplossing van die specifieke probleem. Kunnen we niet eerst zorgen dat het probleem niet voordoet?

MEER OVER VHM
CTRL

Communicatie tussen uw machines is van wezenlijk belang voor maximale output. VHM kan met ctrl maatwerk besturings-techniek leveren om de processen te versnellen, te monitoren, data te loggen en rust in uw proces de creëren. In house schrijven de engineers de programma’s. De PLC besturing vindt plaats met hoogwaardige Siemens systemen. De operator bedient het proces vanaf een touchscreen of eigen devices. Het gehele proces wordt ontworpen en onderhouden binnen de deur van VHM. Hierdoor bent u verzekerd van snelle service en een flexibele houding.

Vragen? Bel +31 527 225 000

Ervaring & vakmanschap

ÉÉN CENTRALE BESTURING

Meer efficiëntie met automatisering op maat

De VHM engineers zorgen voor totale controle en meer overzicht. Met een gebruiksvriendelijk interface die ook via het internet te besturen is stuurt u de machines vanaf één locatie aan. De PLC besturing is o.a. uitgerust met een metalen behuizing, motorrelais, overstroombeveiliging, kabels, zekeringen, procesleidingen.

MEER OVER VHM

DESKUNDIG EN ERVAREN

VHM Expertise

Bibliotheek