WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

Standalone

BASIC TIPR

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk kisten kantelen. Tot 3.000 kilo. Degelijke robuuste uitvoering. Gemakkelijk verplaatsbaar. Grotere variant: tot 5.500 kilo, meerdere kisten tegelijk of extra grote kistmaten.

BEKIJK
BASIC TIPR XL

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk kisten kantelen. Degelijke robuuste uitvoering. Gemakkelijk verplaatsbaar. Tot 5.500 kilo, meerdere kisten tegelijk of extra grote kistmaten.

BEKIJK
MONO TIPR

Eenvoudig kisten legen. Hydraulisch of elektrisch aangedreven. Kantelen naar de gewenste positie, draaihoek instelbaar. Diverse kistmaten mogelijk.

BEKIJK
BASIC FILR

Basic kistenvuller. Vullen in lagen met bewegende vulband voor productvriendelijk vullen.

BEKIJK
MONOFILR COMBO

In minder dan een uur een verdubbeling van capaciteit. De MonoFilrCombo combineert twee kistenvullers tot een machine met capaciteit van 80 kisten per uur.

BEKIJK
Twinfilr dubbele standalone kistenvuller
TWINFILR

Het vullen van kisten is met de TwinFilr een continu proces. Houdt de kist op de vorken van de heftruck en reduceer het aantal handelingen.

BEKIJK
MONOTURNR

De MonoTurnr is een basis kistendraaier. Ideaal voor het afdraaien van spruiten op pootgoed, productvriendelijk kisten legen of vlakken.

BEKIJK
MONOTURNR + EVENFLOW

Een constante aanvoer richting het verwerkingsproces is belangrijk voor de gehele voortgang. Capaciteit hoeft dan niet altijd de overhand te hebben. Deze productvriendelijke combinatie vraagt om een lage investering maar geeft veel rust in de hal.

BEKIJK
MONOTURNR Combo

De MonoTurnr is koppelbaar met een extra Turnr. Zo heb je een dubbele kistendraaier. Ideaal voor het op maximale capaciteit afdraaien van spruiten op pootgoed, productvriendelijk kisten legen of vlakken. Met uitvoeroptie.

BEKIJK

Bigbags

BIGBAGFILR + EVENFLOW

Buff eren zonder valhoogte,
continu vulproces.

BEKIJK
BIGBAG HOPPR

De BigBagBak vult BigBags vlot en eenvoudig. Dankzij het hangend vullen staat elke BigBag stevig en afzonderlijk.

BEKIJK
BIGBAGFILR

Is het vullen van BigBags een routine klus binnen uw bedrijf? Dan is het prettig als dit proces goed is ingericht. De BigBagFilr is dé standalone BigBagvuller met gewichtsregistratie. Eén persoon kan 25 BigBags vullen en opslaan in één uur.

BEKIJK
BIGBAGFILR COMBO

Twee BigbagFilrs, maximale capaciteit, continu vulproces.

BEKIJK
BIGBAG RACK

Eenvoudig bigbags legen.
Continu leegproces.

BEKIJK
BIGBAGRUNR

De BigBagRunr zorgt voor een efficiënte en veilig werksituatie binnen uw bedrijfsproces.
Eén medewerker verzorgt de aanvoer van de bigbag en één medewerker leegt de bigbag. Een capaciteit van 60 bigbags per uur kan eenvoudig worden gehaald.

BEKIJK

Modulair

BOXFILR

Volautomatisch kisten en bigbags vullen. Dynamische vulband, Multifunctioneel display, Twin-trechter voor perfecte productverdeling.

BEKIJK
STACKR

Volautomatisch stapelen en ontstapelen. Innovatief klemsysteem, scheefstanddetectie, automatisch veiligheidssysteem. 50% minder heftruckgebruik.

BEKIJK
TIPR

Volautomatisch kisten vullen en legen met één machine. Diverse toevoerbanden mogelijk.

BEKIJK
EVENFLOW

De EvenFlow vangt uw product op met zorg, en verandert de stroom in een regelmatige uitvoer. Ideaal in elke sorteer of aflever situatie.

BEKIJK
TURNR

De Turnr draait, lost en tuimelt kisten volautomatisch. Veelzijdigheid in één kistendraaier.

BEKIJK
TURNR + EVENFLOW

Discontinue invoer met constante uitvoer. Band gaat omhoog zodat er geen valhoogte is.

BEKIJK
TIPR + EVENFLOW

De unieke combinatie van de EvenFlow en Tipr leegt en verwerkt kisten efficiënt. Met oog voor kwaliteit van het product.

BEKIJK
BoxFilr + Stackr combo

Deze klassieke BoxFilr-combinatie is de essentie van de BoxFilr-serie. Stapelen, vullen, Stapelen. Lege kisten erin, goed gevulde kisten eruit.

BEKIJK
TURNR + STACKR + EVENFLOW

De Turnr draait, lost en tuimelt kisten volautomatisch. Veelzijdigheid in één kistendraaier.

BEKIJK

Box Logistics

BOXBUFR

De BoxBufr transporteert kisten volautomatisch naar de gewenste machine of een bepaald punt in de lijn. Minimale footprint. Integreert naadloos met modulaire machines als een Tipr of een BoxFilr. Onbeperkt schaalbaar naar elke hoeveelheid kisten.

BEKIJK
SHUTTLE

Robuust en overal inzetbaar. Toepasbaar bij alle VHM-machines. Houdt de footprint klein.

BEKIJK
LIFT

Niveaulift, kistenlogistiek modulair.

BEKIJK
TURTLE

Mobiele lift, modulaire kistenlogistiek.

BEKIJK
ROLLR

Aan- en afvoerbaan, modulaire logistiek.

BEKIJK
TWISTR

Draaitafel, modulaire kistenlogistiek.

BEKIJK
OUTPUT

Extra buffer nodig? De niet-aangedreven afvoerrollenbaan is eenvoudig aan te koppelen aan meerdere modules. Er is plaats voor één kist. Nog meer buffer nodig? Op aanvraag bouwen we ze groter.

BEKIJK

Systemen

Box & Bigbag Systemen

Met de VHM Boxfilr-familie creëer je de perfecte lijnconfiguratie. Stapelen, ontstapelen, kantelen, vullen, draaien, legen, transporteren van kisten & bigbags. Eindeloos variëren en combineren. Als turnkey waardeschakel klaar voor integratie in elke lijn.

BEKIJK