WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

Twinfilr dubbele standalone kistenvuller

TWINFILR

Kisten en bigbags vullen met hoge capaciteit. Twin-trechter met valbrekers voor perfecte productverdeling. Lichtsignalen geven aan wanneer de bunker vol is.

♦ Vult 80 kisten per uur
♦ Hoge capaciteit
♦ 2 kisten buffertijd
♦ Vullen op gewicht

 

Addons
  VRAAG OFFERTE AAN
  ADD-ONS TWINFILR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  BoxFilr Afleverprogramma

  Deze optie omvat drie afleverprogramma’s. De machine stopt automatisch bij het bereiken van de instellingen die u wenst. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden weggeschreven naar USB.

  VOEG TOE
  Loopbordes achterzijde

  Door een loopbordes aan de achterzijde te monteren, is het eenvoudig om te toevoer te inspecteren. De optie wordt geleverd met trappen aan beide zijden van de machine en een stevig railing. Het vloerdeel is 3mm traanplaat.

  VOEG TOE
  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  Bunker bekleed met RVS met spekrubber

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

  VOEG TOE
  BigBagBak

  Met de BigBagBak verandert u elke VHM bunkervuller eenvoudig in een BigBagvuller. De hoge snelheden en slimme productverdeling zorgen voor efficiëntie in de schuur.

  VOEG TOE
  Bunker met uitneembaar middendeel

  Machine is hierdoor geschikt voor moeilijk hanteerbare gewassen of gewassen met lang loof.

  VOEG TOE
  VHM Remote Service

  Toegang tot de PLC en touchscreen via internet Mogelijkheid tot software updates Snel storingen uitlezen en hulp bij storingen

  VOEG TOE

  TwinFilR
  in actie