WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

MonoTurnr

De basis kistendraaier MonoTurnr doet wat het moet doen, én meer dan dat. De half-automaat is eenvoudig te bedienen op het overzichtelijke touchscreen en is gebouwd op gebruikersgemak. Door de instelbare souplesse heeft u altijd controle over wat er gebeurt met het product.

Opzoek naar een oplossing voor het draaien of legen van kisten waarbij capaciteit geen parten speelt? De MonoTurnr is ideaal bij het afdraaien van spruiten op pootgoed, product vriendelijk legen of kisten vlakken.

 • Draaien en legen met één machine
 • Eenvoudige bediening
 • Volledig traploos instelbaar
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN MAIL DEZE CONFIGURATIE
  ADD-ONS MONOTURNR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Frequentie sturing op uitvoerband

  Deze optie maakt het mogelijk om heel snel, of juist heel langzaam te lossen. De frequentiesturing stuurt de uitvoerband van 1 tot 100%.

  VOEG TOE
  Losse bedieningspotmeter uitvoersnelheid

  Deze bedieningspotmeter neemt u gemakkelijk mee naar het leeshok om de aanvoersnelheid te regelen. De magnetische achterzijde maakt het eenvoudig om de potmeter op te bergen.

  VOEG TOE
  Loskleppen

  De loskleppen kunnen de kist legen in een evenflow of op een onderlosband. doormiddel van het extra draaien bij een lege kist is er altijd de zekerheid dat ook het laatste product uit de kist komt.

  VOEG TOE
  Onderlosband

  In combinatie met de loskleppen kan er met de onderlosband kisten worden geleegd. De uitvoer van de band kan doormiddel van een sensor en een frequentieregelaar constant worden geregeld.

  VOEG TOE
  Trilmotor

  Zeker weten dat de kist goed leeg is? Een trilmotor laat de kist even goed schudden waardoor alle restjes uit de kist verdwijnen.

  VOEG TOE

  MonoTurnR
  in actie