WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

MONOFILR COMBO

Monofilr Combo: twee MonoFilrs gecombineerd tot één machine. De twee machines zijn ook los inzetbaar. Modulariteit en mobiliteit voegen grote flexibiliteit toe aan het bedrijfsproces. De Monofilr Combo maakt gebruik van een switch-verbindingstransporteur. Het aansluiten en loskoppelen van de machines is eenvoudig. De flexibele valbreker kan in elke gewenste richting worden geplaatst, waardoor hij geschikt is voor elke sorteeroplossing. Dubbele capaciteit in minder dan een uur. De MonoFilrCombo combineert twee kistenvullers tot een machine met een capaciteit van 80 kisten per uur.
♦ Koppelbaar met 2x monofilr
♦ Mobiel
 
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN
  ADD-ONS MONOFILR COMBO

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  Bunker bekleed met RVS met spekrubber

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

  VOEG TOE
  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  VHM Afleverprogramma's + gewicht naar USB

  Het totaal aantal kisten + gewicht kan weggeschreven worden naar de meegeleverde USB. Daarnaast stop de machine automatisch bij het bereiken van de gewenste instellingen.

  VOEG TOE
  Bunker met uitneembaar middendeel

  Machine is hierdoor geschikt voor moeilijk hanteerbare gewassen of gewassen met lang loof.

  VOEG TOE
  Loopbordes achterzijde

  Door een loopbordes aan de achterzijde te monteren, is het eenvoudig om te toevoer te inspecteren. De optie wordt geleverd met trappen aan beide zijden van de machine en een stevig railing. Het vloerdeel is 3mm traanplaat.

  VOEG TOE
  VHM Remote Service

  Toegang tot de PLC en touchscreen via internet Mogelijkheid tot software updates Snel storingen uitlezen en hulp bij storingen

  VOEG TOE