WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

MonoFilR

De MonoFilr is de meest compacte BoxFilr van VHM. De standalone kistenvuller is een krachtpatser in de verwerkingslijn. De weegbunker vult zich automatisch. De heftruck zet de kist eronder, de kleppen openen via de afstandsbediening. Handmatig zakt de kist en het product valt in de kist.

Het product blijft gespaard in deze machine dankzij de minimale valhoogte en luchtige vulling. De machine registreert het aantal kisten en de totaalgewichten. De data is via een USB eenvoudig te exporteren als PDF.

 • Compacte machine
 • Minimaal aantal handelingen
 • Perfect afvullen zonder ombouw
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN MAIL DEZE CONFIGURATIE
  ADD-ONS MONOFILR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  MONOFILRCOMBO

  Met de duoband kun je twee MonoFilrs eenvoudig aan elkaar koppelen. Een gekoppelde combinatie zorgt voor een hoge capaciteit, wat ideaal is tijdens de oogst. Twee ontkoppelde MonoFilrs geven extra flexibiliteit tijdens de verwerking.

  VOEG TOE
  Bunker bekleed met RVS met spekrubber

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

  VOEG TOE
  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  BoxFilr Afleverprogramma

  Deze optie omvat drie afleverprogramma’s. De machine stopt automatisch bij het bereiken van de instellingen die u wenst. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden weggeschreven naar USB.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  BigBagBak

  Met de BigBagBak verandert u elke VHM bunkervuller eenvoudig in een BigBagvuller. De hoge snelheden en slimme productverdeling zorgen voor efficiëntie in de schuur.

  VOEG TOE

  MonoFilR in actie