WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

MonoFilr

De MonoFilr is de meest compacte BoxFilr van VHM. De standalone kistenvuller is een krachtpatser in de verwerkingslijn. De weegbunker vult zich automatisch. De heftruck zet de kist eronder, de kleppen openen via de afstandsbediening. Handmatig zakt de kist en het product valt in de kist.

Het product blijft gespaart in deze machine dankzij de minimale valhoogte en luchtige vulling. De machine registreert het aantal kisten en de totaalgewichten. De data is via een USB eenvoudig te exporteren als PDF.

 • Compacte machine
 • PERFECTE PRODUCTVERDELING
 • BIGBAGS VULLEN ZONDER OMBOUW
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN MAIL DEZE CONFIGURATIE
  ADD-ONS MONOFILR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  MONOTWINFILR

  Met de duoband koppel je twee MonoFilrs eenvoudig aan elkaar. Een gekoppelde combinatie geeft een dubbele capaciteit, ideaal tijdens de oogst. Twee ontkoppelde MonoFilrs geeft flexibiliteit tijdens de verwerking.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  BigBagBak

  Met de BigBagBak verandert u elke VHM bunkervuller eenvoudig in een BigBagvuller. De hoge snelheden en slimme productverdeling zorgen voor efficiëntie in de schuur.

  VOEG TOE