WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

MonoFilr PRO


The best off, maar dan méér!
De MonoFilr is al jaren één van de succesnummers van VHM. Maar deze tijd vraagt om méér tijd. En méér tijd creëer je in ieder geval door het vergroten van capaciteit. Precies met dat in het achterhoofd heeft VHM Machinery de nieuwe MonoFilr PRO ontwikkeld. Het beste van de MonoFilr, met nét dat beetje extra!

The best off…
Het beste van de MonoFilr is natuurlijk behouden gebleven; de bunker die op gewicht wordt gevuld, met een productvriendelijke instort van het product en een optimale productverdeling in de kist door de dubbele vul-trechter. Een compacte standalone kistenvuller die multifunctioneel inzetbaar is door het gehele seizoen en eenvoudig is te verplaatsen en op te bergen.

…maar dan méér!
Het product wordt nu aangenomen en doorgevoerd naar de bunker via de geautomatiseerde vulband. Deze beweegt mee in hoogte om zo ook een minimale valhoogte te blijven garanderen, én heeft buffercapaciteit. Zo kan de aanvoerlijn blijven draaien, ook op het moment dat de bunker vol is en vervolgens geleegd wordt in de kist. Geen seconde onderbreking van het vulproces dus, en de rust op de werkvloer blijft nog altijd bewaard door het beperkte aantal heftruckbewegingen.

Deze nieuwe applicatie biedt veel extra voordelen ten aanzien van de continuïteit van uw vulproces en de MonoFilr Pro blinkt hierdoor echt in een vriendelijke behandeling van uw kostbare product. De toevoeging “PRO” is geen wens, maar een belofte!

 • Doorlopend vulproces
 • Productvriendelijk ten top
 • Compacte standalone machine
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN MAIL DEZE CONFIGURATIE
  ADD-ONS MONOFILR PRO

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  MONOFILRCOMBO

  Met de duoband kun je twee MonoFilrs eenvoudig aan elkaar koppelen. Een gekoppelde combinatie zorgt voor een hoge capaciteit, wat ideaal is tijdens de oogst. Twee ontkoppelde MonoFilrs geven extra flexibiliteit tijdens de verwerking.

  VOEG TOE
  Bunker bekleed met RVS met spekrubber

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op en voorkomt kittende grond op de machine.

  VOEG TOE
  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  VHM Remote Service

  Toegang tot de PLC en touchscreen via internet Mogelijkheid tot software updates Snel storingen uitlezen en hulp bij storingen

  VOEG TOE
  BoxFilr Afleverprogramma

  Deze optie omvat drie afleverprogramma’s. De machine stopt automatisch bij het bereiken van de instellingen die u wenst. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden weggeschreven naar USB.

  VOEG TOE
  Bunker met uitneembaar middendeel

  Machine is hierdoor geschikt voor moeilijk hanteerbare gewassen of gewassen met lang loof.

  VOEG TOE
  BigBagBak

  Met de BigBagBak verandert u elke VHM bunkervuller eenvoudig in een BigBagvuller. De hoge snelheden en slimme productverdeling zorgen voor efficiëntie in de schuur.

  VOEG TOE

  MonoFilr PRO

  in actie