WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

BIGBAGFILR

Is het vullen van BigBags een routine klus binnen uw bedrijf? Dan is het prettig als dit proces goed en veilig is ingericht. De VHM BigBagFilr is dé standalone BigBagvuller met gewichtsregistratie. Eén persoon kan 25 BigBags vullen en opslaan in één uur. Een magazijn kan vooraf worden gevuld met 30 BigBags en in maximaal tien seconden is een BigBag op de juiste vulplek geschoven.

Ergonomisch én veilig want er hoeft niet iedere keer op de machine te worden geklommen om een nieuwe BigBag aan te hangen. Valgevaar wordt hiermee geëlimineerd en daarmee voldoet de BigBagFilr aan hoge veiligheidseisen.

 • Vullen op gewicht
 • 25 bigbags per uur met 1 persoon
 • Veilig én ergonomisch
Addons
  VRAAG OFFERTE AAN
  ADD-ONS BIGBAGFILR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  BoxFilr Afleverprogramma

  Deze optie omvat drie afleverprogramma’s. De machine stopt automatisch bij het bereiken van de instellingen die u wenst. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden weggeschreven naar USB.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  Spekrubber bekleding

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op.

  VOEG TOE
  In hoogte verstelbaar bigbagmagazijn

  Het bigbagmagazijn, waar 32 bigbags op voorraad gehangen kunnen worden, kan met deze optie naar beneden worden gebracht. Zo zijn de bigbags nog makkelijker in de machine te hangen.

  VOEG TOE

  Bigbagfilr

  in actie