WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

BigBagFilr

Als er veel BigBags gevuld moeten worden, is het prettig als er goed is nagedacht over de manier van werken. VHM ontwikkelde de BigBagFilr, een standalone machine waarmee 25 BigBags per uur gevuld kunnen worden op gewicht door één medewerker. Op de machine is ruimte voor 32 BigBags voorraad, deze BigBags schuift de gebruiker eenvoudig onder de vulklep. Het innovatieve klemsysteem zorgt voor minimale handelingen.

Addons
  VRAAG OFFERTE AAN MAIL DEZE CONFIGURATIE
  ADD-ONS BIGBAGFILR

  Kies hieronder uw add-on toevoeging op de standaard configuratie

  Weegcel ondersteuning

  Drie weegcellen wegen nauwkeurig de hoeveelheid product in de bunker. Bepaal hiermee hoeveel kilogrammen er in de kist mag. Op deze manier kunt u exact meten hoeveel product er binnen komt. Het aantal kilogrammen zijn af te lezen op het touchscreen van de machine.

  VOEG TOE
  BoxFilr Afleverprogramma

  Deze optie omvat drie afleverprogramma’s. De machine stopt automatisch bij het bereiken van de instellingen die u wenst. Ook kunnen de aantallen en gewichten worden weggeschreven naar USB.

  VOEG TOE
  Afstandsbediening 3-knops

  Met deze afstandsbediening is het eenvoudig om op afstand de machine en aanvoerlijn te pauzeren of te starten. Dit bevordert de snelheid en gemak.

  VOEG TOE
  Extern geschakelde voeding 380V

  Standaard is de machine voorzien van line-control. Deze voeding verbindt het vulstation met de aanvoerlijn tot maximaal 16A 380V.

  VOEG TOE
  Compressor

  De opgebouwde compressor maakt de machine nog flexibeler inzetbaar. Door deze optie heeft de machine alleen nog maar behoefte aan een stroomaansluiting.

  VOEG TOE
  Spekrubber bekleding

  Slijtvast spekrubber vangt het product op een vriendelijke manier op.

  VOEG TOE
  In hoogte verstelbaar bigbagmagazijn

  Het bigbagmagazijn, waar 32 bigbags op voorraad gehangen kunnen worden, kan met deze optie naar beneden worden gebracht. Zo zijn de bigbags nog makkelijker in de machine te hangen.

  VOEG TOE