WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

WERKEN BIJ VHM

 

VHM ontwerpt en produceert hoogwaardige machines voor de agro/food- en maakindustrie. Innovatieve, multidisciplinaire machineryprojecten.
Het jonge bedrijf in Ens bouwt machines en systemen voor box&bigbag-logistiek wereldwijd. De modulaire machines kunnen in oneindig veel configuraties worden ingezet. Hierdoor is het werk afwisselend en zijn we altijd opzoek naar talenten die willen meegroeien met VHM.
Wil jij ons graag laten weten waarmee jij VHM next level tilt? Neem dan contact met ons op!

 

STAGE BIJ VHM

 

Goed en kundige collega’s zijn belangrijk. Daarbij hoort een gedegen opleiding met veel stagemogelijkheden. VHM biedt verschillende stage mogelijkheden voor opleidingen als werktuigbouwkunde en elektrotechniek op zowel MBO als HBO-niveau. Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek bij een innovatief en jong bedrijf. Neem dan contact met ons op!

 

VHM ZOEKT
JUNIOR BRAND DESIGNER


VHM is een jonge, pijlsnel groeiende eigentijdse familie van machinebouwende teamplayers in de Noordoostpolder. Onze oranje machines voor kisten- en bigbaglogistiek gaan de hele wereld over. Binnenkort doorbreken we de geluidsbarrière als onderscheidend wereldmerk en willen jou graag als wingman m/v.

Met onze uitdagende nieuwe marketingstrategie kun je je pijlen gaan richten op een unieke niche. Om die te veroveren gaan we de komende jaren bergen werk verzetten.

Jij bent enthousiast over design en technologie. Je put graag uit een zo groot mogelijke wapenkist aan media. Website, social media, printmedia, advertising, signing, UI-design, beursstands, merch. Je ziet jezelf niet alleen als vormgever, maar ook als pro-actieve contentmaker. Je hebt digitaal dna en inkt aan je vingertoppen.

We zoeken iemand met vier rechterhanden, oog voor detail, liefde voor branding, hart voor typografie en een obsessie voor een consistent, gebalanceerd merkbeeld.

Je werkt zelfstandig en neemt je collega’s graag mee in de voortgang. Je kunt externen briefen en aansturen (animators, drukkers, fotografen, developers, etc.).

Je bent vakinhoudelijk sterk. Illustrator, XD, InDesign, Photoshop, After Effects; je ziet ze als de radars in één machtige marketingmachine. Je hebt aantoonbare ervaring en kennis. Je werkt gestructureerd, houdt van regels, richtlijnen, weet die te definiëren en daarin je vrijheid te vinden.

Jij, in honderd punten:
» Je bent leergierig;
» Je zoekt werk in een moderne platte organisatie, waar je je gehoord, gezien, gerespecteerd, vrij en welkom weet;
» Je gelooft in DNA: wat je zegt, maak je waar;
» Je hebt daarom interesse in de hele organisatie;
» Je verkiest een bedrijf boven een agency omdat je dan een merk echt tot in de haarvaten kunt op- en uitbouwen;
» Je bent enthousiast, pro-actief en positief;
» Je hebt een commerciële blik;
» Je begrijpt hoe sociale media werken;
» Je bent een actieve content producent;
» Je kijkt naar de punctuatie van deze opsomming;
» Je laat je niet intimideren door deze waslijst aan wensen en houd het hoofd koel;
» Je wil op avontuur in een niet al te grote, licht eigenwijze, vrijbuitersfamilie van machinebouwende professionals.

Jij hebt een hoop te bieden. Wij hebben jou ook veel te bieden. Hardware, cursussen, uitdagingen, reizen, sfeer, koffie, benzine, een kersverse werkplek in een nieuw kantoor en leuke, hartelijke, getalenteerde collega’s zoals jij. Ontdek wat nog meer. Solliciteer per brief, e-mail, airmail of WhatsApp, wat jij wil. We zijn benieuwd naar je portfolio.

CONTACT
+31 527 225 000
OOGSTVELD 12
8307 DV ENS
INFO@VHM-MACHINERY.NL

Bel direct met VHM