WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

INNOVATIEF VHM

BoxFilr complete

Wilt u voordeel van alle functionaliteiten van de BoxFilr Series? De BoxFilr Complete bevat alle modules van BoxFilr Series. Stapelen, vullen, draaien én legen. Alle machines zijn modulair en eenvoudig verplaatsbaar.

Meer over BoxFilr Complete
BigBagRunr

De BigBagRunr zorgt voor een efficiënte en veilig werksituatie binnen uw bedrijfsproces. Eén medewerker verzorgt de aanvoer van de bigbag en één medewerker leegt de bigbag.
De machine is zo ontworpen dat elke betrokken medewerker zijn werk veilig en op een efficiënte wijze kan uitvoeren. Een capaciteit van 60 bigbags per uur kan eenvoudig worden gehaald.

Meer over de BigBagRunr
BigBagFilr

VHM presenteerde tijdens Interpom 2018 deze unieke BigBagFilr, een unieke machine! VHM ontwikkelde de BigBagFilr, een standalone machine waarmee 25 BigBags per uur gevuld kunnen worden op gewicht door één medewerker. Op de machine is ruimte voor 32 BigBags voorraad, deze BigBags schuift de gebruiker eenvoudig onder de vulklep.

Meer over de BigBagFilr
EvenFlowTipr

Een constante aanvoer richting het verwerkingsproces is belangrijk voor de gehele voortgang. Capaciteit hoeft dan niet altijd de overhand te hebben. Deze productvriendelijke combinatie vraagt om een lage investering maar geeft veel rust in de productiehal.

Meer over de EvenFlowTipr

ONTDEK VHM
DYNAMISCH, JONG EN INNOVEREND

Vragen? Bel +31 527 225 000

THUIS IN DE (NON-) FOODINDUSTRIE

Optimaliseren van procesprestatie

De processen onderhoudsvriendelijk, efficiënt, duurzaam én bovenal betrouwbaar. Waarbij de kwaliteit van het eindproduct leidend is in de keuzes. Daar kiest u voor, en wij ook. VHM is uw partner in machinebouw op maat, turn-key project, speciaalbouw en automatiseringsoplossingen.

MEER OVER CTRL

TURN-KEY PROJECTEN

EN MACHINEBOUW OP MAAT

Bekijk ons portfolio