WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

INNOVATIEF VHM

NIEUW!

NIEUW | VHM presenteert tijdens Interpom 2018 de nieuwe BigBagFilr, een unieke machine! VHM ontwikkelde de BigBagFilr, een standalone machine waarmee 25 BigBags per uur gevuld kunnen worden op gewicht door één medewerker. Op de machine is ruimte voor 36 BigBags voorraad, deze BigBags schuift de gebruiker eenvoudig onder de vulklep.

MEER OVER DEZE MACHINE
MONOTURNR + EVENFLOW

Een constante aanvoer richting het verwerkingsproces is belangrijk voor de gehele voortgang. Capaciteit hoeft dan niet altijd de overhand te hebben. Deze productvriendelijke combinatie vraagt om een lage investering maar geeft veel rust in de productiehal.

MEER OVER DEZE MACHINE
BoxFilr complete

Wilt u voordeel van alle functionaliteiten van de BoxFilr Series? De BoxFilr Complete bevat alle modules van BoxFilr Series. Stapelen, vullen, draaien én legen. Alle machines zijn modulair en eenvoudig verplaatsbaar.

MEER OVER VHM

ONTDEK VHM
DYNAMISCH, JONG EN INNOVEREND

Vragen? Bel +31 527 225 000

ÉÉN CENTRALE BESTURING

Meer efficiëntie met automatisering op maat

De VHM engineers zorgen voor totale controle en meer overzicht. Met een gebruiksvriendelijk interface die ook via het internet te besturen is stuurt u de machines vanaf één locatie aan. De PLC besturing is o.a. uitgerust met een metalen behuizing, motorrelais, overstroombeveiliging, kabels, zekeringen, procesleidingen.

MEER OVER CTRL

TURN-KEY PROJECTEN

EN MACHINEBOUW OP MAAT

Bekijk ons portfolio