WELKOM!

MEERWAARDE VANUIT
KRACHT, KENNIS EN SERVICE

Agro innovaties

MonoFilr PRO

Het beste van de MonoFilr, maar dan méér. Een continue vulproces dankzij de geautomatiseerde vulband mét buffercapaciteit, die bovendien in hoogte meebeweegt voor een minimale valhoogte van het product.

Meer over de MonoFilr PRO
EvenFlowTipr

De EvenFlowTipr zorgt voor een efficiënte start van elk verwerkingsproces. De machine is een combinatie van de beste elementen van twee machines: de EvenFlow en de Tipr. De Tipr leegt de kist in de EvenFlow. Dankzij de bewegende uitvoerband minimaliseert de valhoogte. De band is hoog bij het lossen van de kist en daalt vervolgens automatisch. De EvenFlow zorgt ook voor voldoende buffer, u kunt dit vergelijken met een stortbak.

Meer over de EvenFlowTipr
MonoTurnr

De basis kistendraaier MonoTurnr doet wat het moet doen, én meer dan dat. De machine is eenvoudig te bedienen met het overzichtelijke touchscreen en is gebouwd op gebruikersgemak. De MonoTurnr is ideaal bij het afdraaien van spruiten op pootgoed, productvriendelijk legen van kisten of kisten vlakken.

Meer over de Monoturnr

ONTDEK VHM
Dynamisch, jong en innoverend

Vragen? Bel +31 527 225 000

VHM BOUWT OP UW IDEE

INTELLIGENT EN PRODUCTVRIENDELIJK

Meer rust in de schuur, efficiënte kisthandling met zorg voor uw product. Eenvoudig in gebruik én modulair. Met die kernwaarden werkt VHM. Met kennis van de landbouw ontwikkelt VHM intelligente en robuuste machines die u jaarrond gebruikt in de schuur. Laat u verrassen door de ongekende flexibiliteit in de verwerkingslijn. Welke opstelling u ook kiest.

Maak de ideale opstelling voor uw schuur

EEN PASSENDE OPLOSSING

voor elke uitdaging

Oplossingen